De klant staat centraal bij ALK B.V. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen door het onderhouden van een hechte en open relatie. Door het aangaan van een partnerschap ontstaat er een gemeenschappelijk voordeel voor beide partijen. Voor elke opdracht heeft u slechts met 1 aanspreekpunt te maken.

ALK B.V. probeert zoveel mogelijk de vinger op de pols te houden, iets wat natuurlijkerwijze niet altijd lukt.

ALK B.V. gaat tot het uiterste om haar prestaties continu te verbeteren om zodoende de continuïteit op lange termijn te waarborgen. Ieders inzet verdient waardering. Wij hebben aandacht voor onze mensen en de mensen die wij voor u Werven & Selecteren.

Met elkaar kiezen we voor de beste oplossing en het beste resultaat. We denken met elkaar mee, staan open voor elkaars mening en maken afspraken over verantwoordelijkheden. Het gezamenlijke doel is winnen als team. Samen delen we in het succes!

Daar wij een kleine en platte organisatie hebben, kunnen wij u zeer scherpe voorwaarden aanbieden en u zonder druk laten wennen aan de door u uiteindelijk gekozen kandidaat.

Wij komen graag naar u toe om in een persoonlijk gesprek uw wensen in kaart te brengen en de vele voordelen van een samenwerking te bespreken.

U kunt ons ook altijd een mail sturen met het verzoek, onze voorwaarden te willen ontvangen.

ALK B.V. info@alkbv.nl

Tel.: +3110-4765597 / +3110-4783566

Fax: +3110-2760654

Wij zijn u graag van dienst!

 

Interesse? Neem contact op